Over Strafrechtadvocaat Van Drimmelen

Advocaat

Mr. Baudewine van Drimmelen volgde haar rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie werkte zij als secretaresse bij Spong Advocaten. In 2003 werd zij tot advocaat beëdigd. Bijna tien jaar werkte zij bij Van Gessel advocaten in Amsterdam. Daar vormde zij zich tot allround strafrechtadvocaat. Van omvangrijke drugszaken tot uit de hand gelopen burenruzies, van kleine winkeldiefstallen tot gewelddadige overvallen.

Per 1 december 2012 heeft Van Drimmelen haar eigen kantoor in Hilversum. Met veel enthousiasme en deskundigheid staat zij elke cliënt bij, in grote en in kleine zaken. Haar focus ligt op strafzaken in de breedste zin van het woord, maar ook voor jeugdzaken en aanverwante zaken kunt u bij haar terecht.

De belangen van de cliënt staan altijd voorop. Van Drimmelen weet dat de impact van een kleine strafzaak net zo belastend voor een cliënt kan zijn als een grote. Daarom vindt zij alle zaken even belangrijk en neemt zij alle cliënten serieus. Van Drimmelen is een betrokken en kundig advocaat die elke zaak juridisch en praktisch benadert.

Van Drimmelen Advocatenkantoor staat cliënten ook bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand / pro deo.

Call Now Button