Over Strafrechtadvocaat Van Drimmelen

Advocaat

Na in 2012 haar eigen kantoor in Hilversum te hebben opgericht is mr. Baudewine van Drimmelen begin februari 2020 een samenwerkingsverband aangegaan met Van Gessel Jonge Vos Hammerstein advocaten in Amsterdam. Het kantoor waar zij voor 2012 bijna 10 jaar had gewerkt. In al die jaren heeft zij zich gevormd tot allround strafrechtadvocaat. Van omvangrijke drugszaken tot uit de hand gelopen burenruzies, van kleine winkeldiefstallen tot gewelddadige overvallen.

Met veel enthousiasme en deskundigheid staat zij elke cliënt bij, in grote en in kleine zaken. Haar focus ligt op strafzaken in de breedste zin van het woord. Zo staat zij ook minderjarigen bij en kan zij benadeelde partijen begeleiden al dan het niet met het indienen van een verzoek tot schadevergoeding (vordering benadeelde partij).

De belangen van de cliënt staan altijd voorop. Van Drimmelen weet dat de impact van een kleine strafzaak net zo belastend voor een cliënt kan zijn als een grote. Daarom vindt zij alle zaken even belangrijk en neemt zij alle cliënten serieus. Van Drimmelen is een betrokken en kundig advocaat die elke zaak juridisch en praktisch benadert. En als Van Drimmelen verhinderd is, kunnen andere strafrechtspecialisten van haar kantoor haar cliënt bijstaan.

Van Drimmelen Advocatenkantoor staat cliënten ook bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand / pro deo.

Call Now Button